Image Alt

Despre noi

Olive Restaurant

DESPRE NOI

Intr-o atmosferă mediteraneană, restaurantul Olive te invită să te lasi purtat de aromele mirodeniilor, într-o călătorie culinară în care vei descoperi cele mai savuroase amestecuri. Preparatele delicioase, reţetele autentice şi aromele ingredientelor transformă restaurantul într-un loc de poveste.

Credem că un restaurant poate deschide în imaginaţia oaspeţilor o călătorie în lumea pe care o reprezintă. De aceea, ne dorim ca fiecare vizită la Olive să te facă să te bucuri de o experienţă autentică, ca-ntr-o vacantă cu gusturi si mirosuri incântătoare. Restaurantul Olive nu sunt este doar locul în care poţi mânca, ci punct de plecare pentru o călătorie culinară în ţarile din bazinul Mediteranei.

Meniul restaurantului păstrează aroma autentică a mâncării tradiţionale, cu drag pregătite de bucătari pasionaţi si dornici să te vadă zambind dupa fiecare masa. Preparatele gătite conţin ingrediente atent selecţionate, cele mai multe zona Olteniei la care am adăugat ingrediente aduse direct din Italia si Grecia (uleiul extravirgin de măsline, fructe de mare si mirodenii speciale) asa incât de fiecare data când servesti masa la noi, sa te simţi răsfăţat. Ne dorim ca voi, oaspeţii nostri să vă bucuraţi de atmosfera OLIVE inspirată de lumea mediteraneana plină de culoare, arome şi amestecuri savuroase.

Inovația și Calitatea ne definesc, selectând cele mai bune ingrediente, cu accent puternic pe produsele de sezon din România, dar și aprovizionarea cu produse de calitate de la producători străini, utilizându-le împreună pentru a crea preparate memorabile.

Restaurant, gradină și loc dedicat intalnirilor cu prietenii si partenerii de afaceri, Olive este un loc făcut și ținut cu dragoste, pricepere și grijă, în fiecare zi, pentru că ne dorim să vrei să revii din nou și din nou, alături de familia, copii, prietenii si colaboratorii tăi.

Pasiunea pentru gastronomie ne-a determinat să creăm Olive, un restaurant în inima Olteniei, cu specific mediteranean și bucătărie responsabilă, un loc în care împartășim cu cei care ne trec pragul gustul mâncării autentice și dragostea pentru vinuri alese.

Povestea momentelor speciale, a călatoriilor începute în doi, a petrecerilor surpriză și a meselor cu partenerii de afaceri, se scrie la Olive! Oaspeții noștri beneficiaza de o experiență multisenzorială, unde atmosfera stilată, servirea impecabilă și excelența în arta culinară se îmbină perfect.

Bucatarie deosebita
Meniu de vinuri si bauturi alese
Experienta si atmosfera de vacanta!

Calea Unirii 142, Craiova 200330

olivecraiova@gmail.com

+40 771 392 076

Program: 10:00 – 23:00